A gazdag, távoli rokonok

(természetesen bio-gazdaságból származó extra-szüzek)

A Toledo megyében elhelyezkedö Madridejos faluból származnak. Az "Aceites Garcia de la Cruz" cooperatívában találtunk rájuk, amikor olajat voltunk ott kóstolni. Az olaj keserü volt (bár minden relatív, de Nektek nem ízlett volna), ellenben a krémek fantasztikusak!! Íme, bemutatom öket:
 
 
 

A gazdag nagynéni-

hidratáló (és persze ránctalanító) arckrém

A legleslegjobb arckrém, amivel én valaha is találkoztam, tényleg ránctalanít! Én nem szoktam hinni az ilyen hirdetéseknek, hogy "jajazonnallehetéreznihogykisimulabör!!", de ennél a krémnél igenis lehet érezni, ahogy selymesebb lesz az ember böre, már az elsö applikáció után (nem telefonos applikációt kell itt érteni). És elég belöle egy picike borsnyi (nem borsónyi!!) az egész arcra!! Aki szeretné kipróbálni, lesz nálam egy tesztelhetö flakon, amikor jöttök az olajért, szóljatok, hogy krémezni szeretnétek!!
 
KÓD: CACGC
ÁR: 6500 Ft.
 
 
 
 
 

És az unokaöccs-

kimagaslóan jó tanuló, piperköc,

metroszexuális-

regeneráló kézkrém
 
 
  
Szuperprotektor a kézre-körömre (mindegyikre, amelyikre rákened). Természetesen bio-gazdálkodásból származó extra-szüz olívaolajjal készült. Ha a másik kézkrémtöl elolvadtál, ettöl feltámadsz, mint a hamvaiból feltámadó fönixmadár.
KÓD: CCMGC
ÁR: 2200 Ft.